Als bedrijf heb je de kans om elke dag datgene te doen waar je goed in bent. Wij helpen je focussen en ondersteunen ondernemingen met conversie optimalisatie & online groei.

Conversie.

Conversie binnen de e-commerce is de omzetting van bezoek aan een website naar een bepaald conversiedoel, doorgaans uitgedrukt als een percentage van de sitebezoekers dat overgaat tot het conversiedoel. Het gaat meestal om een bestelling of betaling, maar kan ook een aanmelding voor een nieuwsbrief of registratie als gebruiker betreffen.

conversie-500x400
conversie-500x400

Design.

Een goed design zorgt voor een website die doet wat hij moet doen: de gebruiker naar de plek leiden waar hij moet zijn. Naar de plek waar hij ‘converteert’. Goed design is per definitie intuïtief en zorgt ervoor dat de gebruiker zonder kopbrekens op zijn bestemming komt.

Website.

Een website is het middelpunt van al jouw online activiteiten. Sterker nog, je kunt niet meer zonder tegenwoordig. Echter is het maar één stuk van de marketing puzzel. Het zal je weinig resultaat opleveren, tenzij je gaat voor optimalisatie en integratie van een totale online aanwezigheid.

website-500x400
data-500x400

Data.

Het klinkt cliché, maar: meten is weten! Als je resultaat wilt krijgen uit jouw online inspanningen, zul je dit moeten doen met de juiste data. De tools die wij gebruiken zijn: Google Analytics, Facebook Analytics, Mailchimp Reports & Hotjar.