Om uw website toegankelijk te maken voor bezoekers, moet deze op een zogenaamde webhost worden geplaats. Een webhost zorgt voor een computer (een zogenaamde server) die de website op internet beschikbaar maakt. De webhost verzorgt ook een domeinnaam. Dat is een naam, zoals bijvoorbeeld www.nos.nl of www.nu.nl, waardoor uw website makkelijk voor bezoekers toegankelijk wordt. Verder wilt u natuurlijk kunnen e-mail via info@mijndomein.nl of uwnaam@mijndomein.nl. Ook dit wordt door de webhost geregeld.

Hosting met technisch onderhoud, beveiliging & backups

WordPress is een zeer krachtig platform voor het beheren van uw website. Echter, een systeem als WordPress vereist regelmatig onderhoud en moet worden geupdate om aan de laatste veiligheidsstandaarden te kunnen voldoen. Verder is het belangrijk om regelmatig een backup van uw site te maken.

Als ik uw nieuwe WordPress website heb opgeleverd wilt u natuurlijk dat deze website altijd goed blijft functioneren. Daarom biedt MEDIADUSTRY technisch onderhoud. Het pakket bestaat uit:

  • Het updaten van het WordPress systeem en uw plug-ins zodra nieuwe updates beschikbaar zijn.
  • Een wekelijkse backup van uw site. Deze backup wordt opgeslagen op beveiligde Amazon servers.
  • Optimale bescherming tegen veiligheidslekken en hacks.
  • In het geval van problemen herstel ik uw website zo snel mogelijk (meestal binnen enkele uren) en vanzelfsprekend kosteloos.
  • Wilt u optimale beveiliging voor uw WordPress website? Neem contact met mij op!

Hosting zonder kleine lettertjes

  • Met technisch onderhoud wordt enkel periodiek onderhoud voor het goed functioneren van uw WordPress website bedoeld. Het bewerken of toevoegen van pagina’s, formulieren of blogs kunt u zelf doen door in te loggen in het beheerpaneel van uw site. Wilt u wijzigingen door mij laten uitvoeren of elementen aan uw site laten toevoegen? Dan geldt na oplevering het normale uurtarief.
  • Webhosting en onderhoud is enkel mogelijk voor door MEDIADUSTY gemaakte websites.
  • Heeft u een bestaande webhost die u graag wilt houden? Dat is geen probleem. Als uw webhost geschikt is voor WordPress websites kan uw website ook bij uw bestaande host worden geplaatst. MEDIADUSTRY raad dan alsnog afname van het Hosting- & Onderhoudspakket aan om uw website blijvend in goede conditie te houden na oplevering.
  • Afname van het Hosting- & Onderhoudspakket is niet verplicht als u bij MEDIADUSTRY een website koopt. Het wordt echter wel aangeraden om te garanderen dat uw website in goede conditie blijft. Kiest u niet voor het Hosting- & Onderhoudspakket, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het updaten en onderhouden van uw site. Ook backups worden dan niet door ons verzorgd.